Een verfijnde ervaring met een smaakavontuur waarbij je kan genieten van een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen die de zintuigen prikkelen en de smaakpapillen verwennen?

Tijdens ons tasting concept laten we jullie proeven van bubbels, witte en rode wijnen. Onze gasten worden meegenomen op een smaakavontuur waarbij men kan genieten van onze selectie wijnen. Van sprankelende bubbels tot rijke rode variëteiten, bij elke wijn wordt een uitleg meegegeven en nemen we de gasten mee tot bij de wijnboer zelf.

Na deze tasting, nemen jullie plaats aan tafel en serveren we jullie een 5-gangenmenu. De geproefde wijnen gaan mee aan tafel waar jullie zelf naar smaak de wijnen kunnen combineren met de gerechten en op zoek kunnen gaan naar jullie persoonlijke smaak sensatie.

Zin in een avond met vrienden, familie, collega’s in een private setting? Dan ben je ben ons aan het juiste adres. Wil je meer info of heb je een specifieke vraag, contacteer ons dan en we kijken graag verder hoe we je kunnen helpen.